Salsaklubbar i Stockholm!

Salsaklubbar i Stockholm!

Då är det snart sommar igen, jippie. Men ska man jobba delar av eller hela sommaren så är risken stor att man snabbt kommer att börja sakna att få dansa salsa och träffa folk. Bor man i, eller i närheten av Stockholm eller är på besök så kan vi rekommendera framförallt tre väldigt bra salsaklubbar:

Restaurang Sitting Bull: Hantverkargatan 73, i närheten av T-Fridhemsplan på Kungsholmen. Mycket trevlig lokal med bra golv och musik från olika DJ:s. En bra blandning av salseras och salseros med olika bakgrund och stilar. Kan med fördel kombineras med en middag i restaurangen.

Restaurang M5: Malmskillnadstorg 5, precis bakom kulturhuset vid Sergels torg. Trångt, svettigt och alltid fullsatt men mycket kubaner som kan dansa och alltid ett j-dra ös. DjIsra brukar stå för den förnämliga musiken så man har alltid kul.

Gröna Lunds dansbana: ute på Djurgården. Salsa på Grönan är ett vattenhål i sommar-Stockholm. Mycket trevligt och nästan alltid mycket folk att dansa med. Lördagar (kl. 18-23) med latinamerikansk salsa och söndagar (kl. 18-22) med kubansk salsa och timba. Se dock till att "hänga på låset" då TV4 brukar sända sommarkrysset från stora scenen och Gröna Lund då ibland stänger entrén när det blir för mycket folk.

17 maj 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)